Onderdeel van de Cornelissen Groep
dethemedetheme

Temperatuur Gecontroleerde opslag

Pharma opslag, een vak apart

De medische markt is, net als de logistieke branche, een zeer dynamische wereld waar stilstand geen optie is. Polar Special weet zich met haar hoge kennis- en kwaliteitsniveau al jarenlang te onderscheiden door voortdurend in te spelen op alle nieuwe ontwikkelingen. Hiermee hebben we een grote schare aan trouwe klanten opgebouwd. Met onze innovatieve transportoplossingen, maar zeker ook met onze uitgebreide dienstverlening in onze hoogwaardige op- en overslagvoorzieningen.

Storage, picking and packing

Polar Special beschikt over moderne coldstore (+2°C +8°C), ongeconditioneerde- en gecontroleerde (+15°C +25°C) opslagruimten, geschikt voor geconditioneerd en ambient, voorzien van de nieuwste technologische veiligheidsmaatregelen, met een strenge controle op hygiëne en temperatuurregulatie.

Met de recente implementatie van het temperatuurregistratiesysteem van Dyzle in het warehouse, is er volledige controle over het warehouse waardoor de cold chain van de goederen is gegarandeerd. De temperatuur wordt continu gemonitord en bij een afwijking in de temperatuurrange volgt een alarmmelding. Als één van de eerste in Europa is het temperatuurregistratiesysteem volledig gevalideerd. Zowel het valideren als het mappen wordt uitgevoerd door Xendo.

Tevens is Polar Special in bezit van de Groothandelsvergunning. Deze vergunning zorgt ervoor dat farmaceutische goederen in het warehouse mogen worden opgeslagen.

Zowel onze nationale- als internationale crossdock warehouses bieden alle mogelijkheden voor value added logistics en verzorgen desgewenst douaneformaliteiten, de vrachtinspectie, het inpakken en ompakken, orderpicking en labelen. Polar Special verzorgt de hele logistieke keten van a tot z en dat doen we al jarenlang met hart en ziel.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij komen per omgaande bij u terug voor het maken van een afspraak.

Vervoersvraagstukken van klanten