Over Polar Special

Sinds jaar en dag richt Polar Special zich op speciaal vervoer en gaat daarbij altijd verder. Op zoek naar nieuwe routes, letterlijk, maar ook figuurlijk in het uitwerken van innovatieve oplossingen voor de uitdagingen waar het hedendaagse transport voor staat.

Actief in het ondersteunen van onze klanten door desgewenst alle logistieke activiteiten over te nemen. In een gecontroleerde omgeving, met oog voor alle aspecten van de gehele logistieke keten, besteden we aandacht aan onze werkzaamheden en doen we er alles aan om u de zekerheid te bieden die u zoekt. Door alle certificaten te behalen, een eigen interne GDP verantwoordelijke in huis te hebben en alle vervoers-, op- en overslagactiviteiten aan strikte regels te onderwerpen.

Actief op zoek naar duurzame oplossingen. In materieel, maar ook in de manier van werken. Zo is het nieuwe rijden al goed ingeburgerd bij onze chauffeurs en werken wij zoveel mogelijk digitaal. Onze visie richt zich 100% op de realisatie van een duurzame transportketen. Met de uitwerking van nieuwe vervoersconcepten, de juiste materieelkeuze, personeelsopleidingen en slimme ICT oplossingen blijven wij ons bewegen naar een minder belastende uitvoering van onze werkzaamheden.